Novo

Očekuje nas vrela sedmica, temperature do 37 stepeni

U RS i FBiH sutra će biti sunčano i vruće uz malu do umjerenu oblačnost.

Vjetar u Bosni biće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini veći dio dana, umjeren jugozapadni. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 30 do 37 stepeni.

U srijedu, 8. avgusta biće sunčano i vruće. Poslijepodne umjeren porast oblačnosti na zapadu, jugozapadu i sjeverozapadu Bosne može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 17 do 22, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 31 do 37 stepeni.

U četvrtak, 9. avgusta, takođe sunčano i vruće. Poslijepodne umjeren porast oblačnosti u većem dijelu Bosne, kao i na istoku i sjeveroistoku Hercegovine može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 22 do 27, a dnevne od 32 do 37 stepeni.

U petak, 10. avgusta biće sunčano i vruće. Poslijepodne i u večernjim satima porast oblačnosti u većem dijelu Bosne može usloviti pljuskove i grmljavinu. Padavine lokalno mogu biti i obilnije, praćene jakim udarima vjetra i gradom. Jutarnje temperature od 18 do 23, na jugu od 22 do 27, a dnevne od 30 do 36 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *