Zanimljivosti

Prodaje se “jugo“ za borbu protiv vanzemaljaca

Neobični oglasi uvek nasmeju ili iznenade, ali oglas državljanina BiH oduševio je i strance.

Vlasnik je na oglasnom sajtu „OLX“ ponudio „jugo 45“, koji je umotan u aluminijumsku foliju i ima „Nasin“ satelit na krovu. Tvrdi kako je ovaj neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv vanzemaljskim radarima.

U opisu se navodi kako je vozilo izrađeno kao ograničena serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

Kako prenosi bosanskohercegovački portal, od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip-ap sajlu za šlepanje, ambijetalno osvetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, kartu sveta, mobilni svetleći radio, čip tjuning…

„Osim toga, vozilo uopšte nije uočljivo na putu tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube“, stoji u opisu oglasa.

Uz vozilo dolazi i „oprema za svemir“: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju zračni saobraćaj, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze kosmička odela.

Početna cena je 999 konvertabilnih maraka (510 evra), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci. Ono što je nasmijalo mnoge korisnike oglasa OLX jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za „običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače i ajkule, ali da drakule ne prolaze“.

Oglas je izazvao veliku pažnju, a privukao je pažnju i stranih, među kojima je i popularni Dejli mejl.

(RTS)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *