Sport

Pavkov: Ne mogu da poverujem da mi „Sever“ peva

Junak pobjede Crvene zvezde nad Liverpulom bio je dvostruki strijelac Milan Pavkov. Visoki napadač je postigao zlata vrijedne golove u prvom poluvremenu.

U nastavku, igrači šampiona Srbije su uspjeli da odole napadima gostiju i sačuvaju pobjedu koja je rasplamsala borbu za pozicije u C grupi Lige šampiona. Pavkov je prvi gol postigao u 22, a drugi sedam minuta kasnije.

„Presrećan sam zbog istorijske pobede. Prvog gola sam bio svestan, a drugi mi je nekako bio neverovatan, nisam ga ni stigao proslaviti! Uzeo sam loptu, krenuo sa njom, palo mi je na pamet da je šutnem i to je bilo to!“, opisao je Pavkov magične momente iz prvog dijela utakmice.

Tokom cijelog meča vodio je žestoke bitke sa defanzivcima Liverpula.

„Van Dajk, Matip i Gomez me nisu štedeli, naravno, to je bio njihov posao, kao što je moj bio da sačuvam loptu. Bilo je teško, ali evo, izborili smo se“, dodao je Pavkov.

Sa Sjevera se začula navijačka pjesma po uzoru na nekadašnju „Hej Pjano, skoči daj gol glavom“. Sada su pjevali Pavkovu.

„Prosto neverovatno, u to još ne mogu da poverujem! Nisam imao prilike da pevam tu pesmu „Hej Pjano…“. Svi smo pod utiskom u svlačionici, oduševljeni smo“, zaključio je napadač Crvene zvezde.

(b92)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *